215/35 ZR19 85W XL - Wijzigen

Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W XL

Categorie : Personen zomer
E C 71 dB
4.5 /5 (1 reviews)
Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W XL
71
Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W XL
E C 71 dB
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 63,19

Kenmerken

Merk Antares
Model Ingens A1
Afmeting 215/35 ZR19 85W
Verander deze afmeting
Kenmerk XL
Europese beoordeling
E C 71 dB
Categorie
Personen zomer
Reviews
4.5 /5 (1 reviews)

Beschrijving

De SYRON Ingens A1 215/35 ZR19 85W (XL) kenmerkt zich door een optimale grip op de weg en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Beschrijving
reviews
Montage

Super grip op nat en droog terrein

Super grip op nat en droog terrein
Dankzij een volledig ontwerp van de profielen en de structuur van de band, is de algehele tractieprestatie verbeterd.
A. In verband met de formule, de structuur en het nieuwe gebruikte component, zijn de hechtingseigenschappen van de koolstofzwarte deeltjes en het macromoleculaire polymeer verhoogd, en is ook de hechting tussen het loopvlak en de weg verhoogd.
B. Gebruikt het meest populaire asymmetrische loopvlakontwerp, de binnenprofielen, de verticale groef, de dwarsgroef, om de inspanning op de grip op nat wegdek te concentreren, evenals de buitenbreedte van de profielblokken, waardoor het loopvlakoppervlak wordt vergroot om de grip op zowel droog als nat wegdek te verbeteren.
C. Gebruikt nylon als versterking van het loopvlak, verwijdert overmatige bandbewegingen, verhoogt het contact tussen het loopvlak en het wegoppervlak, en maakt de hele operatie nauwkeuriger.

Uitstekende afwatering

Uitstekende afwatering
Voornamelijk door het ontwerp van de profielpatronen, die de beste prestaties van de banden garanderen op het gebied van waterafvoer.
A. Vier brede centrale groeven, twee groeven aan de zijkant van het loopvlak en een continue gladde groef om de rechtlijnige geleiding, de grip en de waterafvoercapaciteit van de band te verbeteren.
B. Met een breed en robuust profielpatroon op de schouder en verstevigd in het onderste deel, om de stijfheid van de band bij hoge snelheden en een effectieve stuurcontrole te garanderen.

Stabiele wegligging

Stabiele wegligging
Dankzij het ontwerp van de beeldhouwwerken en dat van de karkasstructuur, die stabiliteit en superieure controleprestaties garanderen.
A. Het ontwerp van de brede rechte groef zorgt voor nauwkeurige stuurprestaties.
B. Versterkt ontwerp van de karkasstructuur, effectief voldoen aan de sterkte-eisen van banden bij hoge snelheden en uitstekende wegligging, zelfs bij hoge snelheden.
LiveChat
Whatsapp Messenger